DESPRE NOI

  • Activăm pe piața românească de peste 10 ani, fiind unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de textile pentru casă din România. DIMANCHE Cotton & Beauty Club se definește prin produse de calitate, menite să se integreze în piața serviciilor de amenajare și decorare hotelierăOferim o gamă completă de textile: lenjerii de pat, prosoape, halate, papuci și fețe de masă, naproane, huse scaune, perne, pilote, protecții saltea, precum și materiale decor pentru perdele, draperii și cuverturi.

  • În plus, avem și o gamă foarte largă de cosmetice hoteliere și posibilitatea de a le personaliza conform solicitărilor clienților. Competențele noastre profesionale asigură servicii horeca complete: consultanță, măsurători, confecționare, personalizare și livrare, toate la standarde de calitate excepțională. 

  • Rolul membrilor echipei DIMANCHE nu se limitează la a oferi cea mai potrivită soluție de decorațiuni interioare pentru cerințele partenerilor noștri, ci să fie colaboratori, implicați activ în tot ceea ce înseamnă procesul de creație, în concordanță cu ultimele tendințe în domeniu. Timpul dumneavoastră este mai prețios ca oricând. Cu bun gust și sub îndrumarea unui designer, vă oferim consultanță în alegerea materialor care se armonizează prin model și culoare, combinații cromatice și execuție. 

  • Esteticul este susținut de servicii optime de croire, coasere și personalizare, finalizat cu predarea la termen a proiectelor. Întrucât lucrurile sunt supuse trecerii timpului și trebuie întreținute adecvat, oferim în acest sens recomandări complete privind metodele de întreținere ale materialelor textile folosite. Astfel, DIMANCHE devine atât furnizorul de produse textile și cosmetice hoteliere, cât și soluția optimă pentru amenajări, fiind un adevărat partener pentru toți cei ce caută ambientul ideal.